вівторок, 11 грудня 2007 17:50

Алла Адамлюк після аварії боїться їздити в машині

— Коли її забирали з лікарні, просилася до Вінниці йти пішки, — розповідає лікар Літинської районної лікарні 35-річний Вадим Кравченко. — Не хотіла сідати в машину, плакала. Протез замість ампутованої ноги їй можна буде поставити лише за місяць. Ми радили їй поставити легкий пластиковий за 1500 гривень.

26-річна Алла Адамлюк постраждала в аварії 17 листопада. Того дня група вінницьких школярів поверталася автобусом із екскурсії в Меджибожі Хмельницької області. Поблизу села Лукашівка Літинського району, за офіційними даними обласного ДАІ, "у машині сталася технічна поломка". Водій не впорався з керуванням, "мерседес" проїхав зустрічною смугою та врізався в дерево.

Ніхто з 23 дітей серйозно не постраждав. У класної керівнички 44-річної Нелі Іваськової, був сильний забій тазових кісток. В екскурсовода був перелом ноги. Найтяжчі травми отримала знайома водія Алла Адамлюк, яка сиділа в салоні відразу за ним. У жінки був відкритий перелом тазових кісток. Крім того, сидінням їй затисло ногу. Через омертвіння тканин кінцівку ампутували.

— Після аварії учні не ходили до школи 10 днів, скаржилися на головний біль, — говорить директор школи Віталій Козаченко. — Учителька досі на лікарняному.

Турпоїздку організувала вінницька фірма "Світлана Люкс".

Водій віз школярів без супроводу ДАІ. Він не попередив інспекторів про час виїзду з Меджибожа.

Зараз ви читаєте новину «Алла Адамлюк після аварії боїться їздити в машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути