понеділок, 13 жовтня 2008 18:19

7-річний Максим Кабринчук виграв золоту медаль

Кікбоксери з Вінниці посіли друге загальнокомандне місце на першості України. Його проводила Всеукраїнська кікбоксерська організація.

Вінничани завоювали чотири золоті, сім срібних та п"ять бронзових медалей. Із золотом з Харкова повернулися 7-річний Максим Кабринчук, 22-річні Денис Борисенко та Дмитро Пономарьов і тренер команди В"ячеслав Остеранський, 36 років.

— Минулого чемпіонату ми досягли такого ж результату, — каже Остеранський. — Цього року було помітно, що в наших спортсменів зростає клас. Це радує.

На чемпіонат прибули спортсмени з 11 регіонів країни. Перше місце залишилося за харків"янами.

Із 22 по 25 жовтня в Німеччині відбудеться чемпіонат світу. Від Вінниччини їдуть В"ячеслав Остеранський та Вадим Мінов, 23 роки. На першості країни він здобув дві срібні медалі.

— Кікбоксинг найкраще розвинутий в Америці, Німеччині, Нідерландах, — говорить тренер. — Українські боксери завжди намагаються виступити найкраще. Звісно, наскільки дозволяють можливості та суперник.

Зараз ви читаєте новину «7-річний Максим Кабринчук виграв золоту медаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути