середа, 21 листопада 2007 07:13

Знищать 32 тонни сала на 100 тисяч доларів

11 листопада на трасі Київ–Харків у Чутівському районі Полтавщини працівники ДАІ зупинили тягач "Мерседес-Бенц" із причепом-рефрижератором. У ньому перевозили 32 т сала і близько 3,5 т м"яса без маркування та супровідних документів.

— Водій керував автомобілем без водійського посвідчення, — каже інспектор Анна Одякова з прес-служби УМВС Полтавщини. — Тягач із причепом поставили на штрафмайданчик. Сало і м"ясо зберігають у холодильнику одного з підприємств до з"ясування власників. Але продукцію знищать, бо такий вантаж без підтверджувальних документів автоматично вважається неякісним та небезпечним і підлягає обов"язковій утилізації.

Холодильник із салом і м"ясом завантажили у Львові, а сировину призначили для переробки на підприємствах Харкова. За попередніми підрахунками, вантаж оцінили щонайменше в $100 тис. Правоохоронці припускають, що сало і м"ясо могли контрабандою завезти з Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Знищать 32 тонни сала на 100 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути