понеділок, 23 лютого 2009 18:06

Затримали трьох підозрюваних у вбивстві Тагірова

Стали відомі деталі вбивства бронзового призера Кубка світу з дзюдо кременчужанина Михайла Тагірова, 30 років. Його знайшли 8 лютого скривавленим на дорозі поблизу села Омельник на Полтавщині.

— Це був жах, суміш крові з м"ясом, — каже Віктор Пустовіт з Омельника, який знайшов спортсмена. — На голові вціліло одне око й вухо, інше заплило. Намагався підняти голову і щось сказати, але всередині булькотіло. Покликали місцеву лікарку, відмивали від крові. Увесь був поколотий ножами. Тільки нелюди могли так побити людину.

Через три доби міліція затримала трьох підозрюваних. Четвертий утік. Усім по 20–25 років.

Михайло приїхав у Кременчук із Києва на зустріч однокласників, розказує Яна Холодна з обласної міліції. Погуляв із ними в барі "Рідна хата" біля дому. Повертався пізно. Біля під"їзду сиділи і випивали четверо. Попросив, аби відкрили двері під"їзду, бо не мав ключів. Один згадав, що Тагіров нібито колись образив його брата. Вирішили помститися. Побили, запхнули в багажник "жигулів", повезли до річки Псел.

— Страшно, що один чоловік бачив, як били, але міліцію не викликав, — каже Яна Холодна. — Коли злочинці заїхали на автозаправку, заправник бачив, що машина ходить ходором. Тагіров намагався привернути увагу. Але він теж не подзвонив у міліцію.

На трасі спинилися. Один зі злочинців розповів, що подав руку Михайлові, аби допомогти вилізти з багажника. Той почав утікати. Спортсмена наздогнали, били, кололи ножами, продовжує Яна Холодна.

Михайло Тагіров помер дорогою до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Затримали трьох підозрюваних у вбивстві Тагірова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути