пʼятниця, 15 червня 2018 06:31

За тиждень до загибелі Микола Вільчинський похрестив доньку

6 червня поблизу селища Піски на Донеччині загинув 41-річний Ігор Французан. Служив молодшим сержантом у 37-му мотопіхотному батальйоні "Запоріжжя".

Підрозділ Французана атакувала диверсійна група. Після її відходу сержант зник. За тиждень бойовики віддали його тіло українській армії.

Ігор Французан родом із Кропивницького. Жив у Смілянському районі Черкаської області. 14 червня його поховали на Почесній алеї Рівнянського кладовища в Кропивницькому. У сержанта залишилися дружина, дві дочки й син від першого шлюбу.

12 червня біля Горлівки на Донеччині снайпер бойовиків убив 25-річного Миколу Вільчинського, сержанта 24-ї бригади імені короля Данила.

Микола родом із села Старики Горохівського району Волинської області. Строкову службу проходив на флоті. 2015-го його мобілізували. Останні півроку служив за контрактом.

— У перших числах червня Микола їздив додому — хрестив доньку. Повертався в піднесеному настрої. А у вівторок нам повідомили про його смерть, — каже волонтер 60-річний Євген Штурмак із Луцька.

У Миколи Вільчинського залишилися дружина й донька.

Зараз ви читаєте новину «За тиждень до загибелі Микола Вільчинський похрестив доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути