Ексклюзиви
субота, 19 січня 2008 07:09

Віль Горбатюк помер перед Ощадбанком

У четвер близько восьмої години ранку до відділення Ощадбанку на перехресті вулиць Театральна та Першотравнева у Вінниці викликали "швидку". 77-річний Віль Горбатюк знепритомнів у натовпі.

— Хтось приніс стільця, посадили того чоловіка, — розповідає свідок Надія Литовченко, 70 років. — Він пробурмотав, щоб "швидку" не викликали. А потім знову в обморок.

Лікарі констатували смерть Горбатюка.

— Я стояла десь із п"ятої ранку. Людей була тьма, десь до тисячі, — продовжує Литовченко. — А цього чоловіка помітила одразу, бо стояв він у салатовій куртці з капюшоном. Високий такий. Із ним ще якась жіночка, напевно сестра. Вона так плакала, кричала, коли він помер: "Вілєчка, Вілєчка, як же це сталося!".

За словами медиків, у чоловіка стався серцевий напад від переохолодження та перевтоми.

Того дня у Вінниці до відділень Ощадбанку тричі викликали "швидку". "ГПУ" поцікавилася, чи можливо у касах банку організувати чергування лікарів.

— У Вінниці працює 25 бригад "швидкої". Щодня приблизно по 350 викликів, — каже Валентин Фіщук, головний лікар станції швидкої допомоги. — Якби біля кожного з семи відділень банку стояла наша машина, то ми б взагалі ні з чим не справлялися. Досі ніяких розпоряджень про чергування нам не давали. Якби видали, ми були б вимушені їх виконувати.

Після смерті Горбатюка ніхто з черги не пішов.

Зараз ви читаєте новину «Віль Горбатюк помер перед Ощадбанком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути