субота, 20 жовтня 2007 07:10

Валентина Сорочан заробляла на наркотиках

Оперативники Старовижівського райвідділу міліції на Волині затримали 70-річну Валентину Сорочан із села Мизове. Жінка торгувала марихуаною. Була певна, що продає бакун для курива.

Про "тютюн" Cорочан у міліцію повідомили її односельці. Вони помітили, як до самотньої пенсіонерки часто приїздять бритоголові покупці. Оперативники райвідділку навідалися до хати жінки і зробили контрольну закупку зілля. Під час обшуку міліціонери знайшли на горищі 5 кг марихуани.

— Баба Валя живе відлюдно, на околиці села. Чоловік помер, дітей немає. Однак купила квартиру в Ковелі, — каже голова Мизовецької сільради Сергій Лисик, 42 роки.

На допиті пенсіонерка вдавала з себе наївну. Мовляв, зілля привезли незнайомці з Ковеля. Сказали, що то самосад-бакун для курива з-за кордону. Просили продати за добру ціну. Бо тютюн високої якості, аж голова паморочиться. Натомість слідчі впевнені в обізнаності жінки. Імовірно, вона купувала наркотики на ковельських базарах. Проти Сорочан порушили кримінальну справу за продаж і зберігання наркотичної сировини. На схилі літ їй загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Сорочан заробляла на наркотиках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути