четвер, 02 грудня 2010 02:00

Троє загинули вночі на дорозі

Троє людей загинули в нічній автокатастрофі на трасі Харків — Красноград. Одна з жертв — голова Кегичівської районної державної адміністрації на Харківщині Жанна Чинкова, 40 років. Іншого, 36-річного загиблого водія, не могли впізнати.

У неділю вночі Жанна Чинкова поверталася із Харкова додому, в Кегичівку. Їхала власним легковиком "Шкода Фабія". Поблизу села Рокитне Нововодолазького району в її авто врізалася "Мазда-626".

— 36-річний водій "мазди" їхав навпроти машини Чинкової, — розповідає Наталя Захарова, речник Харківського обласного ДАІ. — Він грубо порушив правила, їхав дорогою з одностороннім рухом назустріч загальному потоку.

Одразу після аварії "мазда" спалахнула. Її загасили рятувальники. Разом із Жанною Чинковою була її подруга, керівник Кегичівського управління праці та соцзахисту Наталія Харпач, 32 роки. Вона теж загинула.

— Наталя якось сказала, що хоче похреститися. Хрещеною забажала стати Жанна, — згадує колега загиблої Сергій Ясенок. — Так вони й дружили — увесь час разом. Наталя не дожила до свого 32-річчя декілька тижнів. Була неодружена.

Жанна Чинкова із міста Горлівка в Донецькій області. За фахом — філолог. До Кегичівки переїхала 1994 року. 2006-го її обрали головою Кегичівської райради. У квітні 2010 року указом президента призначили головою РДА.

Зараз ви читаєте новину «Троє загинули вночі на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути