вівторок, 06 лютого 2018 05:05

Тіло Антона Рубана віддали на експертизу

30 січня розпочали повторну незалежну експертизу тіла загиблого у Сіверськодонецьку на Луганщині ­нацгвардійця 22-річного Антона Рубана.

Слідство відмовляло батькам у її проведенні. Але врешті згоду надали. Батьки Антона живуть у селі Погибляк Лисянського району Черкащини. У самогубство сина на вірять. Розповідав про дідівщину, кажуть.

— Тіло доставили до черкаського морга. Експертизу проводить незалежна комісія, — говорить друг загиблого Олександр Кулинич. — Маємо сумніви, що першу експертизу провели належно. Слідство нічого не каже батькам. Їм досі не показали передсмертну записку, що наче знайшли в речах Антона.

Про смерть Антона Рубана стало відомо вранці 25 січня. Нібито застрелився з табельної зброї під час охорони будівлі апеляційного суду у Сіверськодонецьку на Луганщині, за даними правоохоронців. Із камери спостереження зникли 30 с. — момент пострілу.

— Характер Антон мав вольовий. Говорив, що думав, хоча це мало кому подобалося. Може, через це його і вбили, — розповідає Олександр. Дружили з дитинства. — За два дні до того розповідав телефоном: у частині стався конфлікт і мають бути розборки.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Антона Рубана віддали на експертизу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути