Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2009 17:52

Шахраї представляються "Львівгазом"

Відділ економічної безпеки "Львівгазу" виявив шахраїв, які називалися працівниками їхньої служби.

Невідомі знімали покази газових лічильників, пропонували людям допомогти погасити борг. Їздили автомобілем селами Городоцького та Пустомитівського районів Львівської області.

— Їздили білим бусом по селі дві жінки і чоловік із дипломатом, — каже секретар Конопницької сільради Пустомитівського району Галина Садова. — Прийшли в хату, просили показати лічильник і квитанції по газу. Зайшли на кухню, ще й жартували: "О, у вас так смачно пахне. Дайте попробувати". У хаті були всі вдома. Тому пішли. Шукали сім"ю, де можна було когось обманути. У Суховолі Городоцького району зайшли до вдови і казали сплатити їм борг. Вона повелася, заплатила, — каже Галина.

Люди мали посвідчення "Львівгазу", але без фотографій, касового апарату не мали. Наступного дня в Конопницю приїхали справжні працівники газової служби знімати покази лічильників.

— Ми кажемо: "Та скільки можна перевіряти? Учора ж ходили", — пригадує Садова. — Вони одразу подзвонили у Львів, сказали, хтось незаконно перевіряв і представлявся газовим управлінням, — додають у сільраді.

У "Львівгазі" кажуть, їхні працівники не мають права брати гроші за спожитий людьми газ, оплачувати слід лише через касу. Допускати працівників у помешкання можна, якщо мають посвідчення. У ньому має бути прізвище, ім"я й по батькові працівника, посада, фото, печатка підприємства з обох боків посвідчення. Якщо такі випадки повторюватимуться, слід викликати міліцію.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї представляються "Львівгазом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути