пʼятниця, 17 жовтня 2008 07:09

Ротару продає готель у Ялті

Кажуть, що 61-річна співачка Софія Ротару змушена продати недобудований готельний комплекс "Вілла Софія" в Ялті. Мовляв, будівництво, пошук інвесторів та управління інвестиціями не під силу артистці.

— Будівництво готелю такого рівня потребує величезних грошових затрат. Таких коштів Софія Михайлівна не має. У країні нестабільна фінансова ситуація, саме тому продати бізнес тепер — найраціональніше, — цитують слова анонімного помічника співачки інтернет-видання.

"ГПУ" зателефонувала Ігореві Курильову — концертному директорові Софії Ротару. Він ані підтвердив, ані спростував інформацію про продаж готелю.

— Газети тільки плітки збирають, — обурюється. — Ні щоб про хороше написати! Я на цю тему не хочу говорити, мені неприємно.

На місці "Вілли Софії" в Ялті були купальні Роффе споруджені 1897 року. Співачка 1991-го взяла цю історична пам"ятку в оренду на 20 років. Реставрувала за $1 млн. У готелі 12 номерів, є італійський ресторан, лаундж-кафе з караоке і спа-кабінет. Відкрити заклад планували на день народження Софії Ротару — 7 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Ротару продає готель у Ялті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути