субота, 02 серпня 2008 07:07

Родина загиблої Ганни Петрички отримала 100 тисяч гривень

100 тис. грн отримали родичі загиблої під час повені Ганни Петрички з села Шершенівка Борщівського району Тернопільської області. Жінці було 64 роки.

— О десятій годині ранку Ганна Степанівна поралася на городі, — розповідає сільський голова Шершенівки Василь Байталюк, 49 років. — Почалася гроза, і жінку вдарило блискавкою. Поховали її через два дні. На похорон зійшлося все село. Донька Марія приїхала з Тернополя, син Василь — із Хмельницької області. Це єдина жертва тієї зливи в нашому селі. Повінь нас оминула — підтоплених хат немає.

Ганна Петричка — єдина загибла від повені 23–27 липня на Тернопільщині. Ще 389 постраждалих отримали разову допомогу розміром від 1 до 5 тис. грн. Загалом на Тернопільщині виплачено 967,5 тис. грн.

— Найбільше коштів надійшло в Заліщицький район — 405 тисяч гривень для 162 сімей, — каже 54-річна Софія Погоріла з обласного управління праці. — Також гроші отримали постраждалі в Бучацькому, Монастириському та Гусятинському районах.

На допомогу постраждалим від повені на Тернопільщині виділено 5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Родина загиблої Ганни Петрички отримала 100 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути