пʼятниця, 22 червня 2018 07:43

Нова "Лада" коштуватиме майже півмільйона гривень

Нова "Лада" коштуватиме майже півмільйона гривень
Нову "Lada Vesta Cross" в Україні ніхто не купуватиме, переконані фахівці. Ціна не відповідає якості. Фото: YouTube

До України з Росії завезли нові легковики "Лада Веста Крос". За кілька тижнів їх продаватимуть в автосалонах корпорації "Укравто".

"Лада Веста Крос" — найновіша модель ВАЗу. Універсал має новий кузов, оздоблений чорним пластиковим захистом. Переїжджає 20-сантиметрові перешкоди. Машину продаватимуть у комплектаціях стандарт, люкс і люкс із кон­диціонером. Ціна становитиме від 449 до 472 тис. грн. Майже стільки ж коштує німецький позашляховик "Опель Мокка", корейський "Кіа Стонік" і китайський "Черрі Тіго 5".

— Російську машину ніхто не купуватиме, — каже автомобільний експерт 37-річний Павло Мельник. — Для виготовлення якісних автомобілів завод ВАЗ не має вдосталь технологій. Використовують неякісний метал, що швидко іржавіє.

— Самі росіяни незадоволені новинкою, — додає 32-річний Тарас Брязгунов, оглядач автомобільного видання. — Її роботизована автоматична коробка передач ламається на 20–30 тисячах кілометрів пробігу. Це вже не старий "Жигуль", якого можна ремонтувати самому або в гаражі сусіда. Їй необхідна станція із спеціальним обладнанням. Якість ВАЗів не покращилася. За такі гроші українці їх не купуватимуть. До того ж машини вироблені країною-агресором. Автомобілі завезли для вивчення попиту.

Зараз ви читаєте новину «Нова "Лада" коштуватиме майже півмільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути