вівторок, 15 квітня 2008 07:13

Мер заборонив декольте та міні-спідниці

Міський голова Дніпродзержинська на Дніпропетровщині Ярослав Корчевський, 54 роки, видав розпорядження про моральні етичні норми та правила поведінки держслужбовців. "Кодекс етики та моралі" рекомендує жінкам дотримуватися класичного стилю у виборі одягу та взуття. Не носити вироби із глибоким декольте та міні-спідниць. Довге волосся повинне бути зібраним.

— Це рекомендації. Але в разі невиконання будуть матеріальні стягнення, — каже заступник мера Тетяна Завгородня.

Працівників ознайомили з новими правилами.

— Ми по телевізору бачимо зірок у різному вбранні. Їм це личить. А держслужбовцям — ні. Якщо людина приходить до нас на прийом і бачить міні-юбку, це виглядає, як мінімум, не гарно, — додає Завгородня.

Згідно з новими правилами, службовці повинні бути чесними, патріотичними, не давати безпідставних обіцянок. Кодекс має кілька статей, які навчають культурі ділового спілкування та службовому етикету: як розмовляти по телефону, проводити засідання, як потрібно одягатися відповідно до події. В одязі мають бути відсутні яскраві кольори.

У мерії кажуть, що розішлють "Кодекс етики і моралі" всім сільським головам району. За бажанням вони теж можуть запровадити такі правила.

Зараз ви читаєте новину «Мер заборонив декольте та міні-спідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути