пʼятниця, 25 січня 2019 05:26

Майже 150 таксистів доганяли злодія

У Миколаєві майже 150 таксистів влаштували погоню за 29-річним чоловіком, який проломив череп їхньому колезі та вкрав авто "Деу Сенс".

Таксисти помітили викрадену машину й повідомили про це по рації колегам і патрульним.

— Усе відбувалося близько 21:00. Патрульні відпрацьовували територію і побачили в чагарниках на узбіччі авто, — розповідає речник патрульної поліції Миколаївської області Віталій Душко, 37 років. — Коли поліцейські наблизилися, водій різко рушив уперед і ледь не врізався в службову машину. Почалося переслідування. Зловмиснику перекрили рух і він на повній швидкості влетів у наш автомобіль. Вискочив із розбитого "Деу" і почав тікати. Хотів заховатися біля місцевої школи та спортмайданчика, але його спіймали. Таксисти, які почали масово з'їжджатися, намагалися вчинити самосуд. Патрульні викликали бійців із роти тактико-оперативного реагування, які заспокоїли натовп.

Порушник був під дією наркотиків. У скоєному зізнався. Мовляв, узяв машину покататися. Постраждалого таксиста забрали в лікарню у тяжкому стані.

Зараз ви читаєте новину «Майже 150 таксистів доганяли злодія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути