пʼятниця, 06 квітня 2018 00:50

Іноземцям дозволили в'їзд за електронними візами

Міністерство закордонних справ запустило електронну візу, яку для в'їзду в Україну зможуть оформлювати дистанційно громадяни 46 країн. Раніше мали подавати документи до українських посольств у своїх державах.

Для оформлення електронної візи достатньо заповнити анкету на сайті українського МЗС, завантажити відскановані копії особистих документів і перерахувати на вказаний рахунок $65–1711 грн. Дев'ять днів працівники міністерства перевірятимуть надані відомості й оформлюватимуть візу. Її відправлять на пошту замовника. Має її роздрукувати. Діятиме до 30 днів.

— Показати візу з телефона та проїхати в Україну не вийде. Прикордонникам потрібна роздруківка, — каже 53-річний Сергій Погорєльцев, директор Департаменту консульської служби українського МЗС. — На першому етапі наші працівники допомагатимуть у роздруківці візи.

Українці можуть оформлювати електронну візу до 16 країн світу. Без віз можуть їздити до 30 країн Європи та 55 держав у інших частинах світу.

Зараз ви читаєте новину «Іноземцям дозволили в'їзд за електронними візами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути