Ексклюзиви
середа, 05 вересня 2007 07:06

Гонщик Андрій Александров розбився на авторалі

У неділю в Болгарії на авторалі "Слівен-2007" під час змагань загинув український гонщик Андрій Александров, 42 роки. У ролі штурмана на цій гонці була його дружина.

Змагання в рамках Кубка Східної Європи проходять у місті Слівені. У тумані на мокрому покритті Александров проминув поворот. Його машина "Субару Імпреза WRX" вилетіла на узбіччя й на великій швидкості врізалася в дерево. Гонщик загинув на місці.

Дружина, Оксана Александрова, змогла самостійно вибратися з розбитого авто. Її відразу відправили до обласної лікарні міста Слівена.

Після катастрофи змагання зупинили. Аварійники розрізали салон авто для того, щоб витягти тіло чоловіка. Ніхто з глядачів в аварії не постраждав.

— Усі завжди зверталися до нього за порадами, — каже відомий гонщик та журналіст Олексій Мочанов. — У нього навіть прізвисько було — Професор.

Андрій Александров народився у Львові. Багато років прожив в Одесі. 1995 року переїхав до Києва. Тричі ставав чемпіоном України з ралі, двічі — з кільцевих гонок.

Зараз ви читаєте новину «Гонщик Андрій Александров розбився на авторалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути