вівторок, 20 лютого 2007 16:53

Депутат Сергій Хмельнюк заснув за кермом

30-річний депутат Одеської обласної ради Сергій Хмельнюк розбився в ДТП неподалік міста Літинськ на Вінниччині. Разом із товаришами він їхав "Лексусом" до гірсько-лижного курорту "Буковель", що в Івано-Франківській області.

Хмельнюк був за кермом. Окрім нього, в машині сиділи ще п"ятеро людей. Троє з них загинули на місці, ще двох госпіталізували до Літинської районної лікарні.

— Водій, який їхав позаду, розповів, що депутат раптово повернув праворуч і, не зменшуючи швидкості, з"їхав у кювет та врізався в дерево, — кажуть у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України. — Швидше за все він заснув за кермом.

Депутатом Сергій Хмельнюк став торік. Балотувався від БЮТу. В облраді очолював комісію з питань молоді та спорту. До того був заступником директора ВАТ "Юнекс".

— Дуже перспективна людина була, освічена, серйозна, — відгукуються однопартійці з Одеського обласного штабу.

Хмельнюк жив у цивільному шлюбі з 21-річною Катериною Литовченко. Дівчина загинула разом із ним. Навчалася в Одеському університеті народного господарства. Дітей вони не мали.

Зараз ви читаєте новину «Депутат Сергій Хмельнюк заснув за кермом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути