четвер, 16 жовтня 2008 07:08

Чоловік ганявся за міліціонерами на тракторі

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

8 жовтня о 4.00 охоронець автосалону в Дніпропетровську зателефонував у міліцію. Повідомив, що на стоянку автомобілів заїхав трактор марки "джісібі". Тракторист розмахував ножем і викрикував незрозуміле.

На автостоянку прибув міліцейський автопатруль. Невідомий став утікати на тракторі. Міліціонери почали переслідування. Приблизно через півкілометра тракторист розвернувся, опустив ківш і посунув просто на патрульне авто. Тепер тікати мали правоохоронці.

Гонитва тривала приблизно 10 хв. Тракторист періодично викрикував із вікна, що міліціонери — "воїни тьми і демони".

— Коли прибула викликана патрульними підмога, трактор уже врізався у ворота комбайнового заводу та заглух, — розповідають у прес-службі міської міліції. — Добре, що в цей ранній час машин на вулицях практично не було. На чоловіка, який розмахував ножем і сильно пручався, вдалося вдягнути наручники. Його доставили в Червоногвардійський райвідділ міліції.

На допиті чоловік спочатку назвався ім"ям персонажа "Золотого теля" — Адамом Казимировичем Козлевичем. Твердив, що тверезий. Пізніше зізнався, що викурив три цигарки "трави". На питання слідчих, де взяв наркотики, сказав, що купує їх у "Ваньки із Перещепіно".

— Коли зілля трохи із голови вийшло, почав говорити щось путнє, — кажуть у слідчому відділенні райвідділу. — Запевняв, що міліціонерів убивати не збирався. Лише хотів повернути їх до любові господньої та наставити на "дорогу істинну".

Затриманий, ним виявився 35-річний Олександр, раніше чотири роки провів у в"язниці. Йому пред"явили звинувачення в злісному хуліганстві, у нападі на правоохоронців і вживанні наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік ганявся за міліціонерами на тракторі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути