четвер, 14 серпня 2008 07:04

72 людини відмовилися від ідентифікаційних номерів

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

За останні півроку на Закарпатті 72 людини написали заяви до податкової служби і відмовилися від ідентифікаційних кодів.

— Відмовляються люди переважно через релігійні переконання, — каже Марія Мисів із обласної податкової адміністрації. — Причому кількість відмов зростає надто швидко, бо в першому півріччі 2007 року їх було тільки 20.

У податковій людям пояснюють, що, відмовившись від ідентифікаційного номера, вони не зможуть скористатися правом на зменшення податків у зв"язку з витратами на навчання, страхування життя, сплату відсотків за іпотечним кредитом. Тому що в країні є багато однофамільців із однаковими іменами та по батькові. Без коду їх неможливо буде ідентифікувати.

— Найпоширенішим прізвищем, ім"ям та по батькові в Україні є Шевченко Микола Іванович — понад 700 осіб, — каже Марія Мисів. — Далі йдуть Коваленко Микола Іванович — більше 600, Ткаченко Олександр Миколайович — майже 560.

Зараз ви читаєте новину «72 людини відмовилися від ідентифікаційних номерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути