четвер, 25 грудня 2008 17:08

Туристи скаржаться на інопланетян

В Австралії туроператори склали список дивних, курйозних і безглуздих скарг туристів. Найчастіше за фантастичними претензіями ховається бажання компенсувати витрати на тур.

Турист, який відпочивав в одній з африканських країн, поскаржився, що виявив неподалік свого помешкання живого слона. Тварина стояла на задніх лапах, тому зіпсувала медовий місяць відпочивальникові. Йому увірвався терпець.

У списку є і групові скарги. Уфологи, що зібралася в готелі на конференцію, висловили побоювання щодо проникнення в конференц-зал інопланетян.

Курйозний випадок стався з відвідувачкою готелю. Жінка зателефонувала адміністраторові зі скаргою, що її замкнули у власному номері. Працівники виявили: туристка жодного разу не відпочивала в готельних номерах. Табличку з написом "Не турбувати" на внутрішньому боці дверей вона сприйняла як заборону відчиняти двері.

— Багато туристів відмовляються від відпочинку за кордоном, — каже представник туристичного агентства Великої Британії. — Відмову пояснюють тим, що іноземці не бажають розмовляти з ними англійською.

В Австралії відпочивальник поскаржився, що на обід йому подали надто густий і гарячий соус. Через це йому доводилося постійно прицмокувати. А футболістові в австралійському готелі з видом на пляж не сподобалося, що чутно шум моря. Він заважав чоловікові заснути. Інший турист заявив, що його номер декорований по-жіночому.

Найвередливішими туристами визнали австралійців.

Зараз ви читаєте новину «Туристи скаржаться на інопланетян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути