четвер, 29 жовтня 2020 00:26

Усик зустрінеться з колишнім суперником Кличка

У суботу, 31 жовтня, на "Вемблі" в Лондоні, Велика Британія, український боксер 33-річний Олександр Усик проведе бій із британцем зімбабвійського походження Дереком Чісорою, 36 років. Початок трансляції на онлайн-платформі "Мегого" о 23:00.

Для колишнього абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика це буде другий бій у надважкій вазі. Дебютний він виграв торік в американського ветерана Чазза Візерспуна — після сьомого раунду той відмовився від продовження поєдинку. На професійному ринзі Олександр здобув 17 перемог у 17 поєдинках, має 13 нокаутів. Він — обов'язковий претендент на титул Всесвітньої боксерської організації, яким володіє Ентоні Джошуа. Британець також є чемпіоном світу ще за двома основними версіями. Всі пояси він захищатиме 12 грудня в бою з болгарином Кубратом Пулєвим на О2 Арені в Лондоні. Усик може вже в наступному поєдинку позмагатися за чемпіонські титули з переможцем цього матчу — якщо виграє в Чісори.

Дерек Чісора провів на професійному ринзі 41 бій — має 32 перемоги, 23 нокаути і дев'ять поразок. Не програє з грудня 2018 року і йде на серії із трьох перемог. 2012-го претендував на титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради — поступився за рішенням суддів Віталієві Кличку. Тоді запам'ятався скандальними витівками проти братів Кличків. Віталію дав ляпаса на дуелі поглядів, а наступного дня, безпосередньо перед боєм, у ринзі плюнув водою в обличчя Володимирові.

Фаворитом бою Усик — Чісора вважають українця. Але британець здатен на сюрприз. Він володіє потужним ударом, витривалий, терплячий і небезпечний навіть у пізніх раундах. Усик багато рухатиметься, діятиме з дистанції та намагатиметься реалізувати перевагу у швидкості й техніці.

Зараз ви читаєте новину «Усик зустрінеться з колишнім суперником Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути