Ексклюзиви
вівторок, 01 грудня 2009 07:47

Сьогодні обиратимуть президента прем"єр-ліги

1 грудня у київському готелі "Інтерконтиненталь" відбудуться вибори президента української футбольної прем"єр-ліги. На посаду претендують три кандидати.

Віталій Данилов, 42 роки

Чинний президент. Колишній шеф ФК "Харків", куди пішов із "Металіста", посварившись із його власником Олександром Ярославським. Фактично обіймає посаду президента з червня 2008 року, коли була утворена прем"єр-ліга. Висунутий луганською "Зорею". Його підтримують 11 клубів елітного дивізіону. Проти — "Динамо", "Металіст", "Дніпро", "Кривбас", "Арсенал". Виступає за створення інституту незалежного суддівства.

Сергій Харченко, 34 роки

Висунутий харківським "Металістом". Голова Асоціації пляжного футболу, директор компанії "Медіа спорт промоушн" — донедавна організатора телетрансляцій чемпіонату України. Виступає за підвищення гонорарів арбітрам та мінімізацію проблем із Федерацією футболу України.

Ігор Бєланов, 49 років

Висунутий київським "Динамо". Колишній форвард клубу, найкращий футболіст Європи-1986. У сезоні 2003/2004 керував швейцарським клубом "Віль", який здобув кубок країни. Нині займається бізнесом.

— Не хочу бути осторонь футболу. Планую зустрітися з керівниками усіх клубів і довести їм, що я незалежна людина, ні під кого не підлаштовуватимуся.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні обиратимуть президента прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути