Ексклюзиви
четвер, 17 березня 2011 01:45

Мілевського замінить Кравець

Автор: фото: REUTERS/Konstantin Chernichkin
  Македонський захисник ”Динамо” Горан Попов бореться за м’яч із гравцем ”Манчестер Сіті” бельгійцем Венсаном Компані. За три дні до матчу динамівець став батьком. У Попова народився син Лука. Це друга дитина у сім’ї македонця
Македонський захисник ”Динамо” Горан Попов бореться за м’яч із гравцем ”Манчестер Сіті” бельгійцем Венсаном Компані. За три дні до матчу динамівець став батьком. У Попова народився син Лука. Це друга дитина у сім’ї македонця

17 березня київське "Динамо" зіграє з англійським "Манчестер Сіті" повторний поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи. Матч пройде в Англії на 48-тисячному стадіоні "Сіті оф Манчестер". Початок о 20.00 за київським часом. Пряма телетрансляція на телеканалі ICTV.

Тиждень тому суперники провели поєдинок у Києві. "Динамівці" перемогли — 2:0.

До Англії підопічні Юрія Сьоміна вирушили у вівторок — за два дні до матчу. Подібна практика була застосована тренерським штабом уперше — зазвичай виліт відбувається напередодні гри. У складі делегації гостей відсутній форвард Артем Мілевський — у недільному матчі проти "Ворскли" він зламав руку і відновлюватиметься майже місяць. Не встиг залікувати ушкодження центральний захисник Тарас Михалик. Усі інші футболісти здорові. Полетів на Туманний Альбіон і півзахисник Олександр Алієв. У Лізі Європи він грати не може, оскільки не заявлений за "Динамо" в єврокубках. Але в п'ятницю "Динамо" полетить одразу до Дніпропетровська, де 20 березня проведе матч чемпіонату України. У зустрічі проти "Дніпра" Юрій Сьомін розраховує на Алієва.

Найімовірніше, Мілевського у стартовому складі замінить інший форвард — Артем Кравець.

Він не настільки технічний, як Мілевський, не так тонко відчуває гру, зате має кращу швидкість і більшу націленість на ворота.

Імовірно, "Динамо" зіграє за схемою 1-4-4-2: Шовковський — Даніло Сілва, Юссуф, Хачеріді, Попов — Вукоєвич, Єрьоменко, Ярмоленко, Гусєв — Шевченко, Кравець. Ще один варіант: 1-4-5-1 із Мілошем Нінковичем у ролі центрального півзахисника та єдиним форвардом Шевченком — здається сумнівним через низьку фізичну готовність Нінковича, що неприпустимо в умовах високого темпу поєдинку, який неодмінно зададуть англійці.

У захисті Леандро Алмейда в разі необхідності може замінити зліва Попова, а Бетао здатний підстрахувати і центральних захисників, і правого Даніло Сілву.

Багато залежатиме від гри капітана киян — голкіпера Олександра Шовковського. Він упевнено провів попередні зустрічі, а головне — чудово проявляє себе в серіях післяматчевих пенальті. Виходячи з цього, можна припустити, що "Динамо" влаштує навіть поразка — 0:2.

Турецький арбітр виносить п'ять попереджень

Поєдинок "МС" — "Динамо" судитиме 34-річний Кюнейт Чакир. 2008-го він обслуговував домашній матч киян з ірландською "Дрогедою" (2:2), а торік улітку — виїзний проти бельгійського "Ґента" (3:1 на користь "Динамо"). В обох поєдинках Чакир показував п'ять попереджень. Із них два — "динамівцям".

Під загрозою дискваліфікації в "Динамо" на можливий перший чвертьфінальний матч перебувають Шевченко, Єрьоменко, Зозуля. А також Мілевський і Михалик, але вони в Манчестері не зіграють.

"Манчестер Сіті" вийшов до півфіналу Кубка Англії

У неділю "Манчестер Сіті" переміг удома "Редінґ" і вийшов до півфіналу Кубка Англії. Єдиний гол у матчі забив захисник Міка Річардс після розіграшу кутового. Гра "МС" була сумбурною та неорганізованою. У неділю команда проведе виїзний матч чемпіонату проти "Челсі". Тримаючи його в голові, головний тренер "МС" Роберто Манчіні в зустрічі з "Динамо" може випустити комбінований склад, давши перепочинок кільком виконавцям.

 

Зараз ви читаєте новину «Мілевського замінить Кравець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути