четвер, 04 вересня 2008 20:26

Михайличенко викликав до збірної України Алієва

Автор: Фото: Євген КОЛЕСНИК
  Олександр Алієв (крайній праворуч) сам подзвонив головному тренеру збірної Олексієві Михайличенку і владнав непорозуміння. Разом з Алієвим на вівторковому тренуванні збірної працюють захисник Андрій Несмачний ( у центрі) та форвард Євген Селезньов
Олександр Алієв (крайній праворуч) сам подзвонив головному тренеру збірної Олексієві Михайличенку і владнав непорозуміння. Разом з Алієвим на вівторковому тренуванні збірної працюють захисник Андрій Несмачний ( у центрі) та форвард Євген Селезньов

Захисник "Шахтаря" Дмитро Чигринський через ушкодження не зіграє стартові матчі збірної України у відбірному турнірі Кубка світу-2010. 6 вересня Україна протистоятиме Білорусі (Львів, 20.00, пряма трансляція на ТРК "Україна"). 10 вересня наші співвітчизники проведуть матч з Казахстаном (Алмати, 19.00, пряма трансляція на ТРК "Україна").

— Чигринський уже відбув у розташування свого клубу — донецького "Шахтаря", — каже на прес-конференції головний тренер збірної України Олексій Михайличенко, 45 років. — За індивідуальною програмою поки що працює Денис Голайдо. До першочергового списку виконавців ми ще викликали півзахисника "Динамо" Олександра Алієва.

Президент Федерації футболу України 59-річний Григорій Суркіс розповідає про преміювання гравців:

— У матчах проти збірних Хорватії та Англії наших футболістів преміюють за нічиї. В інших поєдинках бонуси передбачені за перемоги в спарених турах. Це стосується й найближчих матчів. У разі виходу до фінальної частини Кубка світу преміальні помножать.

Форвард Андрій Воронін прибув до збірної, владнавши клубні справи. Нападаючий перейшов із англійського "Ліверпуля" до німецької "Герти".

— Це оптимальний варіант на сьогодні. Хочу грати. Німецька першість мені знайома, та і "Герта" непогана команда. Взяв у новому клубі 11-й номер.

Коли розпочинається тренування, Воронін починає "травити" Михайличенка:

— І охота вам колесити Україною, переглядати матчі чемпіонату? Сиділи б удома.

Тренер реагує відповідно:

— Ти що? Я себе нині краще почуваю, ніж 1988-го (тоді Михайличенка визнали кращим гравцем СРСР. Він став віце-чемпіоном Європи та олімпійським чемпіоном. — "ГПУ").

Кілька років тому, будучи тренером молодіжної збірної, Михайличенко виключив із команди Алієва за порушення режиму. Недавно футболіст заявив у інтерв"ю, що не гратиме в команді Олексія Олександровича.

— Погарячкував, — визнає футболіст. — Але коли мені подзвонив Ігор Михайлович (президент "Динамо" Ігор Суркіс. — "ГПУ"), а потім Григорій Михайлович (Суркіс. — "ГПУ") і сказали, що зі мною хоче поговорити Михайличенко, я без вагань набрав номер Олексія Олександровича і ми владнали непорозуміння.

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко викликав до збірної України Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути