пʼятниця, 05 вересня 2008 15:24

Львів"яни вважають квитки на матч дорогими

На львівському стадіоні "Україна" 6 вересня збірна України з футболу стартує у кваліфікації до Кубка світу-2010. Гратиме з білорусами.

Квитки продають із 27 серпня у касах стадіону "Україна", фірмовому магазині "Корн" і в обласній Федерації футболу. Про це повідомив "ГПУ" голова Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо, 57 років.

— На ранок 5 вересня продано понад 15 тисяч квитків. Стадіон має 28 051 місце, — розповідає він. — Вартість — від 50 до 200 гривень. 3 вересня продавали квитки з машини у центрі міста. Але за день розійшлося тільки сотня квитків, тож відмовилися від цієї ідеї.

Голова обласної федерації упевнений, що на матчі стадіон буде заповнений.

Рядові вболівальники мають сумніви щодо цього. Багато не можуть заплатити навіть 50 грн.

— Викласти від 50  до 200 гривень простим фанам непросто, — каже приватний підприємець Ігор Корженівський, 31 рік. — Сам я не піду на матч, ціна відлякує.

— Якби наша збірна зіграла краще з поляками два з половиною тижні тому, то ажіотаж був би більшим, — упевнений працівник комп"ютерної фірми Василь Лещук, 29 років. — Я на футбол не йду — рушаю на день народження.

Зі слів Ярослава Грися, гостям із Білорусі віддано другий сектор.

— Станом на ранок 5 вересня остаточно невідомо, чи приїдуть до Львова організовані групи білоруських уболівальників, — говорить "ГПУ" почесний консул Республіки Білорусь у Львові Ігор Трочак, 59 років. — На Львівщині, за різними даними, мешкає від 8 до 12 тисяч білорусів. Упевнений, багато хто з них прийде на стадіон підтримати збірну Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Львів"яни вважають квитки на матч дорогими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути