середа, 07 березня 2018 06:50

Капітан "Фіорентини" помер уві сні

Автор: www.whitsundaytimes.com.au
  Давиде Асторі зіграв 14 матчів за збірну Італії, забив один м’яч
Давиде Асторі зіграв 14 матчів за збірну Італії, забив один м’яч

— Давиде, маю надію, що ти колись повернешся. Але для цього треба ще багато працювати. "Форца" (вперед! — ГПУ) "Мілан"! — кажу.

29 березня 2011 року. Збірна України в рамках підготовки до домашнього Євро-2012 зіграла в Києві проти Італії, майбутнього фіналіста турніру. Наші програли — 0:2, але для центрального захисника, дебютанта збірної Італії, 24-річного Давиде Асторі поєдинок склався невдало. Почав матч у запасі, вийшов на поле на 17-й хвилині, замінив травмованого Джорджо К'єлліні. Наприкінці матчу був вилучений — отримав другу жовту картку.

Асторі усміхається. Здається, вдячний за підтримку. На той момент він — гравець "Кальярі". Проте, як і я, уболіває за "Мілан". Вихованець цього клубу. Грає під 13-м номером на честь Алессандро ­Нести.

До "Мілана" він так і не повернувся. Грав у "Ромі", а з 2015 року — у "Фіорентині". Перед початком нинішнього сезону отримав капітанську пов'язку. Днями мав укласти нову угоду з клубом до 2022-го.

У ніч проти неділі 31-річний Давиде Асторі помер уві сні в номері готелю італійського міста Удіне. Там у неділю мала грати "Фіорентина". Причина смерті — раптова зупинка серця. Хоча на медогляді жодних проблем із ним не виявили.

Мав дружину та дворічну доньку.

Усі недільні матчі чемпіонату Італії перенесли.

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Фіорентини" помер уві сні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути