неділя, 05 серпня 2007 18:31

"Динамо" та "Шахтар" отримали чергових суперників

3 серпня в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів та другого кваліфікаційного раунду кубка УЄФА.

Чемпіон України київське "Динамо" буде змагатися за право виходу в груповий турнір Ліги з переможцем пари "Генк" (Бельгія) — "Сараєво" (Боснія та Герцеговина). У першому матчі на чужому полі "Сараєво" переміг 2:1.

— Ми просто зобов"язані виходити до групового турніру Ліги чемпіонів. На матчі "Сараєво" — "Генк" буде присутній Дем"яненко, — відреагував на жеребкування президент "Динамо" Ігор Суркіс, 48 років.

— Обидві команди є твердими середняками європейського футболу, яких "Динамо" зобов"язане перемагати, — каже головний тренер киян Анатолій Дем"яненко, 48 років.

Донецький "Шахтар" зіграє з переможцем пари "Вентспілс" (Латвія) — "Зальцбурґ" (Австрія). У першому поєдинку австрійці взяли гору 3:0. Їх тренує легендарний італієць Джованні Трапаттоні. Серед гравців виділяються Роберт Ковач, Саша Іліч, Йохан Фонлантен. А капітаном команди є колишній форвард мюнхенської "Баварії" Александр Циклер.

Перші матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів відбудуться 14/15, а матчі-відповіді — 28/29 серпня.

Отримав свого суперника в Кубку УЄФА і дніпропетровський "Дніпро". Ним стала команда "ГКС" із Бєлхатова, другий призер останньої першості Польщі. Суперники зустрінуться у Дніпропетровську 16 серпня, а за два тижні зіграють у Польщі.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" та "Шахтар" отримали чергових суперників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути