четвер, 04 листопада 2010 10:57

"Шахтар" помстився "Арсеналу" на очах в Януковича (ФОТО)
19

Фото: shakhtar.com
Президент Віктор Янукович відвідав матч Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Арсенал", який у середу ввечері проходив на "Донбас Арені".

За кілька хвилин до початку поєдинку диктор по стадіону оголосила, що на "Арену" приїхав глава держави. Янукович привітав фанатів.

Обидва голи у ворота "Арсеналу" президент святкував стоячи і аплодуючи.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" з рахунком 2:1 обіграв лондонський "Арсенал" у матчі четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів.

Вже на 10-й хвилині гості повели в рахунку - Волкотт зі своєї половини поля втік до воріт П'ятова і ударом в дальній кут переграв голкіпера "Шахтаря".

На 28-й хвилині "Шахтар" відігрався. Жадсон навісив у штрафний майданчик з лівого флангу, і Дмитро Чигринський рикошетом від Істмонда відправив м'яч у ворота.

А перед самим свистком на перерву "Шахтар" вийшов вперед. Срна обікрав на фланзі Кліши, прострілив у штрафний майданчик на Едуардо, який в дотик пробив точно в кут.

Таким чином, обидві команди набрали по дев'ять очок в групі Н, але англійці лідирують завдяки кращій різниці забитих / пропущених м'ячів.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" помстився "Арсеналу" на очах в Януковича (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути