четвер, 04 листопада 2010 10:17

"Сподіваюся, ми більше не приїдемо в Донецьк" - Венгер

"Сподіваюся, ми більше не приїдемо в Донецьк" - Венгер
Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер оцінив результат матчу 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Шахтаря" (1:2).

"Мої вітання "Шахтареві", який провів хорошу гру. Наша команда почала матч дуже непогано, але, на жаль, згодом ми втратили концентрацію. У другому таймі ми знову зібралися, але, на жаль, так і не змогли повернутися до тієї гри, яку демонстрували в першому таймі. Найголовніше для команди - це, звичайно, не втратити концентрацію. За цю нашу помилку ми в підсумку і були покарані.

Звичайно, я завжди хвилююся, коли вводжу в гру молодих футболістів. Але, повторюся, проблема в тому, що ми втратили концентрацію. Помилки як центральних, так і флангових наших гравців призвели до нашої поразки. Звичайно, результат відображає гру. Ми не змогли забити другий гол. Мені дуже складно бути задоволеним після цієї гри. Але дуже приємно бачити Едуардо на полі. Звичайно, він провів сьогодні дуже хороший матч.

Донецьк стає для нас нещасливим містом? Можливо, це так. Сподіваюся, що ми більше сюди не приїдемо", - наводить слова тренера офіційний сайт" Шахтаря ".

Нагадаємо, в середу ввечері донецький "Шахтар" з рахунком 2:1 обіграв лондонський "Арсенал" у матчі четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів.
За матеріалами Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюся, ми більше не приїдемо в Донецьк" - Венгер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути