неділя, 29 серпня 2010 11:49

"Спартак" підписав голкіпера збірної України

"Спартак" підписав голкіпера збірної України

Московський "Спартак", учасник групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, зміцнив воротарську позицію гравцем "Терека" і збірної України Андрієм Диканем. Інший голкіпер червоно-білих, Сослан Джанаєв, вирушає у зворотному напрямку.

Раніше Дикань виступав за українські "Зірку", "Авангард-Індустрію", "Таврію", російські "СКА-Енергію" і "Кубань", а останні півтора сезони захищав ворота "Терека". У поточному чемпіонаті він провів 18 матчів без замін, пропустивши 16 голів. У червні 2010 року уродженець Харкова дебютував у збірній України, відігравши "на нуль" поєдинок проти норвежців (1:0).

"Пропозиція "Спартака" - як грім серед ясного неба, - зізнався 33-річний голкіпер в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес". - Розраховував дограти сезон в Грозному, про перехід не думав. І раптом дзвінок зі столиці - зі мною зв'язалися співробітники селекційного відділу "Спартака".

"Вагався недовго. Не кожен день з'являється можливість зіграти в Лізі чемпіонів. Президент клубу Рамзан Кадиров зрозумів мене і дав добро, а віце-президент Хайдар Алханов його підтримав", - розповідає українець.

Тим часом воротар "Спартака" Сослан Джанаєв найближчі два з половиною роки проведе в "Тереку" на правах оренди. В цьому сезоні 23-річний футболіст взяв участь у 12 зустрічах і 13 разів діставав м'яч із сітки.

Московський клуб, срібний призер попереднього чемпіонату Росії, 15 вересня стартує в груповому раунді Ліги чемпіонів УЄФА гостьовим поєдинком проти французького "Олімпіка".

За матеріалами УЄФА

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" підписав голкіпера збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути