понеділок, 09 серпня 2010 11:53

Протасов здолав чеченів, "Локомотив" без Алієва не переміг. Результати 16 туру РПЛ

Гол захисника Олександра Орєхова став переможним для "Рубіна" у домашньому протистоянні з "Томью". "Сатурн" виграв четвертий матч поспіль, "Аланія" виявилася сильнішою за нальчикський "Спартак".

Важливі події у зустрічі "Рубін" - "Томь" відбулися незадовго до перерви. З інтервалом в півтори хвилини м"яч побував у тих та інших воротах, причому обидва рази - у результаті майстерної гри головою. Спершу відзначився Олександр Рязанцев, а потім форвард гостей Артем Дзюба забив свій третій гол у двох останніх турах. На 64-ій хвилині перевага казанців все ж таки позначилася, втілившись у точний удар Олександра Орєхова, і знову з "другого поверху". "Рубін" обігнав у турнірній таблиці ЦСКА, але у армійців є матч в запасі.

Наставник казанців Курбан Бердиєв визнав проблеми команди в атаці, підтвердивши також перехід у "Рубін" нападаючого Олексія Медведєва. Той у неділю провів останній матч за "Сибір". Блиснувши в єврокубках, в чемпіонаті новосибірці зазнали чергової поразки, поступившись вдома "Сатурну" - 0:1. На 85-й хвилині Петро Нємов красивим ударом з льоту приніс підмосковному клубу четверту перемогу поспіль.

Гра у Владикавказі між "Аланією" і нальчикським "Спартаком" надовго переривалася в першому таймі через проблеми з освітленням. Терпіння місцевих уболівальників було винагороджено, коли на 42-й хвилині Ельдар Нізамутдінов реалізував вихід на один на один з воротарем. Цей гол так і залишився єдиним у матчі.

Два залишилися поєдинку 16-го туру, "Спартак" (Москва) - "Зеніт" і "Динамо" - ЦСКА, перенесені на осінь у зв"язку з несприятливими погодними умовами в російській столиці.

Російська Прем"єр-ліга, 6-й тур

Сибір - Сатурн - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - Нємов (85).

Рубін - Томь - 2:1 (1:1, 1:0)

Голи: 1:0 - Рязанцев (35), 1:1 - Дзюба (37), 2:1 - Орєхов (63).

Аланія - Спартак Нальчик - 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - Нізамутдінов (41).

Ростов - Терек - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Павленко (75).

РОСТОВ: Амельченко, Черкес (Хагуш, 21), Окоронкво, Жіванович, Анджелкович, Гацкан, Валікаєв (Ахметович, 54), Кульчий, Лебеденко, Павленко, Адамов (Блатняк, 89).

ТЕРЕК: Дикань, Уцієв, Феррейра, Омельянчук (Едіев, 46), Ятченко, Маурісіо, Гі, Бракамонте (Кацав, 63), Арсе, Кобенко (Лахіялов, 57), Асільдаров.

Попередження: Омельянчук (25).

Анжі - Амкар - 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - Жосан (44, пенальті).

Крилья Совєтов - Локомотив - 0:0 (0:0, 0:0)

КРИЛЬЯ СОВЄТОВ: Лобос, Цаллагов, Джорджевич, Бєлозьоров, Будилін, Ковба, Кузнєцов, Бобер (Самсонов, 60), Р. Аджинджал, О. Іванов (Леілтон, 81), Ставпец (Салугін, 72).

ЛОКОМОТИВ: Гільєрме, Шишкін, Асатіані, Баша (Родолфо, 46), Янбаєв, Дуймович, Тарасов, Торбінський, Майкон, Одемвінгі (Глушаков, 46), Сичов (Смольников, 76).

Попередження: Дуймович (30), Джорджевич (34), Торбінський (41), Глушаков (54), Будилін (75).

Вилучення: Дуймович (38), Торбінський (67).

За матеріалами УЄФА, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Протасов здолав чеченів, "Локомотив" без Алієва не переміг. Результати 16 туру РПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути