субота, 05 червня 2010 08:37

Дикань назвав гравців збірної Норвегії "крокодилами"

Дикань назвав гравців збірної Норвегії "крокодилами"

Воротар "Терека" і збірної України Андрій Дикань поділився враженнями після дебюту в національній збірній в товариському матчі зі збірною Норвегії (0:1), а також розповів про свої подальші плани.

"У моєму віці хвилюватися вже не до лиця. Досвід допоміг справитися з емоціями. У цілому в матчі почував себе впевнено. Захисники - Чигринський, Русол - подякували після гри за підказки по ситуації. Хлопці мене чули, а це великий плюс.

Зіткнувся з такими атлетичним норвезькими хлопцями, що про себе жартома назвав їх "крокодилами". Вони намагаються вимкнути воротаря у грі при стандартах, а це - 50 відсотків успіху. Головне, аби перешкодити голкіперові зіграти на виході.

Дають про себе знати роки тренувань. Коли футболіст б'є з близької відстані, реагуєш по удару: кожен воротар в такій ситуації працює на інстинкті. Але щастить, як відомо, сильнішим. Значить зараз ми сильніші Норвегії.

8 червня я повинен бути в "Тереку". Я просив відпустку до 10 червня, але більше не дали. Проведу час в Харкові з родиною, батьками. У рідному місті буваю рідко, так що потрібно всім приділити увагу.

Запитайте у будь-якого хлопця з дитячої футбольної школи, чи мріє він грати в збірній, і той відповість ствердно. Так само і я мріяв про це з дитинства. Запрошення у національну команду - великий крок вперед. Все ж привернув до себе увагу своєю грою в клубі.

Я завжди буду радий зіграти за "синьо-жовтих" і з задоволенням приїду ще. Головна мрія тепер - про Євро-2012, на якому дуже хочеться зіграти", - наводить слова футболіста офіційний сайт Федерації футболу України.

Зараз ви читаєте новину «Дикань назвав гравців збірної Норвегії "крокодилами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути