понеділок, 31 травня 2010 16:51

Маркевич назвав склад на матч з Норвегією

Маркевич назвав склад на матч з Норвегією

Склад національної команди поповнили шестеро гравців молодіжної збірної, яка 29 травня переграла на виїзді команду Мальти (3:0) - воротарі Денис Бойко і Антон Каніболоцький, захисник Ярослав Ракицький, півзахисники Тарас Степаненко та Андрій Ярмоленко, а також нападник Роман Зозуля 31 травня тренувалися на базі в Конча-Заспі з іншими гравцями збірної.

Півзахисник молодіжки Микола Морозюк також розминався разом з усіма, але після цього зосередився на пробіжці навколо поля. На жаль, пошкодження гомілки, яке він отримав на Мальті, не дозволить футболістові зіграти проти Норвегії, тому Микола залишиться у Києві.

Мирон Маркевич відпустив з розташування збірної Андрія Шевченка, Артема Мілевського, Тараса Михалика, Андрія Пятова, Олександра Алієва і Євгена Селезньова.

Виліт чартерного літака з командою на борту в Осло запланований у вівторок, 1 червня, о 10-00. Того ж дня о 17-30 відбудеться прес-конференція Мирона Маркевича, а о 18-00 буде проведено відкрите тренування.

Сам же матч відбудеться в середу, 2 червня, на стадіоні Уллевол, початок - о 20-00 за київським часом.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій Дикань (Терек, Росія), Денис Бойко (Динамо), Антон Каніболоцький (Кривбас)

Захисники: Дмитро Чигринський (Барселона, Іспанія), Андрій Русол (Дніпро), Василь Кобін, Ярослав Ракицький (обидва - Шахтар), Ігор Ощипко (Карпати), Володимир Польовий ("Металург" З)

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко (обидва - Динамо), Анатолій Тимощук (Баварія, Німеччина), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва - Дніпро), Денис Олійник (Металіст), Тарас Степаненко (Шахтар), Ігор Худоб'як, Артем Федецький ( обидва - Карпати), Олександр Яковенко (Вестерло, Бельгія)

Нападаючі: Марко Девіч (Металіст), Роман Зозуля (Динамо)

За матеріалами ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Маркевич назвав склад на матч з Норвегією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути