четвер, 03 червня 2010 09:57

Голкіпер збірної Норвегії вибачився за гол від України

Голкіпер збірної Норвегії вибачився за гол від України

Голкіпер збірної Норвегії Йон Кнудсен дуже засмутився через свою помилку, яка призвела до голу Романа Зозулі, який приніс перемогу Україні - 1:0.

"Ця помилка з розряду таких, що не відпустить тебе довго і буде дошкуляти. Щось таке, що скоро не забудеш", - зізнався Кнудсен в інтерв'ю норвезькому виданню Budstikka.

За словами воротаря, він вже вибачився перед головним тренером національної команди Егілем Ольсеном.

"Дрілло (прізвисько Ольсена) - Хороша людина, і сприйняв все спокійно. Він сам грав у футбол і знає, що подібні речі іноді трапляються", - сказав голкіпер.

Нагадаємо, збірна України в Осло перервала серію Норвегії з п'яти вікторій, але разом з тим продовжила свою вже до трьох перемог під керівництвом Маркевича.

Наша збірна молодим складом обіграла вікінгів, які випереджали її в рейтингу ФІФА на одну позицію, з рахунком 1:0. Лідером гостей, яких наш фан-сектор підтримував співом гімну і скандуванням: "Віва, Україна!" - За відсутності Шеви і Алієва був вчорашній дебютант Коноплянка.

Він правою, а Ракицький, якого Маркевич поставив на позицію опорного півзахисника, лівою раз у раз обстрілювали кіпера норвежців Кнудсен ударами здалеку.

І під кінець матчу той здався - після штрафного у виконанні Коноплянки відбив м'яч перед собою, і новачок збірної Зозуля, який до цього воротам майже не загрожував, добив його в сітку - вже в першому матчі 20-річний динамівець відкрив рахунок своїм голам за головну команду країни .

Інший новачок збірної - 32-річний голкіпер "Терека" Дикань - залишив неоднозначне враження: деколи безпорадний на виходах, але при цьому - з феноменальною реакцією. Як відбив удар головою Педерсена - в голову не вкладається. І це був один з безлічі провалів в обороні, але перемога - знову за нами. Нагадаємо, раніше вдома були обіграні Литва (4:0) і Румунія (3:2).

За матеріалами Сегодня, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер збірної Норвегії вибачився за гол від України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути