Ексклюзиви
середа, 30 червня 2010 08:31

ЧС-2010. Парагвай переміг Японію в серії пенальті

ЧС-2010. Парагвай переміг Японію в серії пенальті

Збірна Парагваю вийшла в 1 / 4 фіналу чемпіонату світу з футболу в ПАР, здобувши перемогу над Японією. Основний час матчу, що відбувся в Преторії, закінчився з рахунком 0:0. У додаткові 30 хвилин командам також не вдалося забити жодного гола. Долю матчу вирішила серія пенальті, яка закінчилася з рахунком 5:3.

По ходу гри шанси відзначитися мали гравці обох команд, проте більше можливостей забити було у збірної Парагваю. Перший небезпечний момент виник біля воріт Японії на 21-й хвилині, проте голкіпер Ейдзі Кавасіма виручив команду. На цей удар відповів півзахисник збірної Японії Мацуї, пробивши в поперечину.

У другому таймі небезпечні моменти виникали менше, ніж у першому. У додатковий час і у японців, і у парагвайців було кілька гольових моментів, але реалізувати їх гравці не змогли.

Долю серії пенальті вирішив один промах. За рахунку 3:2 на користь Парагваю японський захисник Комано пробив у поперечину, в той час як парагваєць, який бив за ним, був точним. Останній удар японців реалізував Хонда, а Оскар Кардосо забив переможний для південноамериканської команди гол.

Тепер збірна Парагваю зіграє в 1 / 4 фіналу з Іспанією.

На даний момент визначилися всі пари чвертьфіналістів. В інших матчах зустрінуться Уругвай - Гана, Німеччина - Аргентина і Нідерланди - Бразилія. Матчі 1 / 4 фіналу пройдуть 2 і 3 липня.

ЧС-2010

ПАР

Плей-офф

1 / 8 фіналу

Парагвай - Японія - 0:0 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0), по пенальті - 5:3

Серія пенальті: 1:0 - Е. Баррето, 1:1 - Ендо, 2:1 - Барріос, 2:2 - Хасебе, 3:2 - Ріверос, 3:2 - Комано, 4:2 - Вальдес, 4:3 - Хонда, 5:3 - Кардосо.

ПАРАГВАЙ: Вільяр, Бонет, да Сільва, Алькарас, Морель, Вера, Ортігоса (Е. Баррето, 74), Ріверос, Санта Крус (Кардосо, 90), Бенітес (Вальдес, 59), Барріос.

ЯПОНІЯ: Кавасіма, Комано, Накадзава, Танака, Нагатомо, Абе (К. Накамура, 80), Хасебе, Ендо, Мацуї (Окадзакі, 65), Окубо (Тамада, 90), Хонда.

Попередження: Мацуї (57), Нагатомо (71), Хонда (90 +2), Ендо (113), Ріверос (118).

За матеріалами Lenta.ru, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Парагвай переміг Японію в серії пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути