неділя, 27 червня 2010 10:26

ЧС-2010. Гана в овертаймі вирвала путівку до чвертьфіналу (ФОТО)
6

Фото: Фото: АР
Збірна Гани обіграла національну команду США в матчі 1/8 фіналу ЧС-2010. Зустріч відбулася 26 червня і завершилася з рахунком 2:1 на користь африканської команди.

Основний час матчу завершився внічию - 1:1. На гол Кевіна-Прінса Боатенга, забитий на п"ятій хвилині зустрічі, американці відповіли м"ячем Лендона Донована. Незважаючи на обопільні спроби, командам не вдалося забити вирішальний м"яч, і результат зустрічі вирішувався в додатковий час. У результаті на самому початку першої 15-хвилинки перемогу ганскій команді приніс Асамоа Гьян.

Раніше в суботу визначився перший чвертьфіналіст чемпіонату світу в Південній Африці. Ним стала збірна Уругваю, що переграла Південну Корею - 2:1. Таким чином, в 1/4 фіналу турніру суперником збірної Гани стане Уругвай.

У неділю, 27 червня, визначаться учасники ще однієї чвертьфінальної пари. Німеччина зіграє з Англією, а Аргентина - з Мексикою, і переможці цих матчів зустрінуться в наступному раунді між собою.

Чемпіонат світу. 1/8 фіналу

Гана - США 2:1 (дод. час)

США: Ховард, Черундоло, Демер, Боканегра, Борнстайн, Кларк (Еду, 31), Донован, Бредлі, Демпсі, Фіндлі (Файлхабер, 46), Алтідор (Гомес, 90).

Гана: Кінгсон, Пейнтсіл, Менса, Менса, Сарпі (Едді, 72), Аннан, Асамоа, К. Боатенг (Аппіа, 78), Інкум (Мунтарі, 90), Айю, Гьян.

Попередження: Кларк (7), Черундоло (18), Менса (61), Боканегра (68), Айю (90 +2).

Голи: К. Боатенг (6), А. Гьян (93) - Донован (62, пенальті).

За матеріалами Лента.ру, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Гана в овертаймі вирвала путівку до чвертьфіналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути