вівторок, 29 червня 2010 10:21

У тренера збірної Парагваю вкрали телевізор

У тренера збірної Парагваю вкрали телевізор

У головного тренера збірної Парагваю з футболу Херардо Мартіно обікрали будинок в Аргентині. Це відбулося за кілька днів до матчу 1 / 8 фіналу чемпіонату світу в ПАР проти команди Японії.

Аргентинець Мартіно заявив, що гра з японцями, яка відбудеться 29 червня хвилює його набагато більше, ніж крадіжка, повідомляє інформагентство DPA.

Злочинці винесли з будинку тренера цінні речі, в тому числі й телевізор з плоским рідкокристалічним екраном. Точна дата пограбування не називається. Невідомо також і те, чи був у будинку під час злочину хто-небудь із родичів наставника.

47-річний Херардо Мартіно очолив збірну Парагваю в лютому 2007 року. У тому ж році він був визнаний найкращим тренером Південної Америки. Мартіно вивів парагвайців у фінальний турнір ЧС-2010, де команда зайняла перше місце в групі F і вийшла в 1 / 8 фіналу.

Раніше Мартіно чотири рази вигравав чемпіонат Парагваю в якості головного тренера клубів "Лібертад" і "Серро Портеньо". Будучи гравцем він перемагав у чемпіонаті Аргентини (у складі "Ньюеллс Олд Бойс") і провів один матч за збірну своєї країни.

Матч 1 / 8 фіналу ЧС-2010 Парагвай - Японія відбудеться 29 червня в Преторії, почнеться о 17:00 за київським часом і буде показаний у прямому ефірі на ICTV.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У тренера збірної Парагваю вкрали телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути