середа, 26 травня 2010 14:53

"Як звати доньок? Не скажу" - Тимощук

"Як звати доньок? Не скажу" - Тимощук
У вівторок національна збірна України з футболу перемогла Литву – 4:0. Мирон Маркевич провів дебютний матч на посту наставника "синьо-жовтих". "Дублями" відзначилися Олександр Алієв та Андрій Шевченко.

Коли Шева пішов з поля, то передав свою капітанську пов'язку Тимощуку. Після матчу Анатолій поспілкувався з журналістами.

"Ми добре комбінували, атакували. Не обійшлося без помилок. Це перша гра нового тренерського штабу, багато дебютантів. Це важливий для нас старт, головне, що ми перемогли.

Маркевич подякував за гру. У роздягальню також зайшов президент ФФУ Григорій Суркіс. Тішить те що всі старалися, билися на футбольному полі. Думаю, розбір польотів зробимо пізніше. Були певні помилки, над якими треба попрацювати. Загалом, гра вийшла дуже хороша і нам потрібно тільки додавати."

У другому таймі Тимощук активно брав участь в атаках команди.

"Було бажання забити. Давно не грав всі 90 хвилин, тому із задоволенням працював на футбольному полі і намагався допомагати в атаці."

У другому таймі на поле вийшли дебютанти Олійник, Федецький і Польовий.

"Мова футболу – це м'яч і порозуміння у певних епізодах ще не вистачає. Головне, щоб усі працювали і старалися. Думаю, гравцям не важко було входити у гру, адже команда перемагала."

Тимощук цього сезону оформив "золотий дубль" - став чемпіоном і володарем Кубка Німеччини. Виграти Лігу Чемпіонів завадив "Інтер".

"Я привітав гравців "Шахтаря", які стали чемпіонами України, інших футболістів, які досягли успіху зі своїми командами. От, "Карпати" вийшли в Лігу Європи. Мене у свою чергу також привітали. Правда, ми програли фінал Ліги Чемпіонів "Інтеру" і це трохи неприємна ситуація. Нічого страшного, треба грати далі. Головне, що ми потрапили у фінал. Переможемо наступного разу, потенціал в команди є."

Нещодавно дружина Анатолія Надія народила двох доньок. Тимощук поки тримає в секреті імена своїх дітей.

"Ще поки не скажу. З дружиною і дітьми все добре."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Як звати доньок? Не скажу" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути