неділя, 23 травня 2010 11:25

"Платіні розвів руками: "Толя, все буває. Не сумуй" - Тимощук

"Платіні розвів руками: "Толя, все буває. Не сумуй" - Тимощук

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук поділився думкою про фінальний матч Ліги чемпіонів з "Інтером" (0:2), а також розповів, що поспілкувався з президентом УЄФА Мішелем Платіні.

"Звичайно, мені хотілося вийти у фіналі, тим більше, почував себе добре і вважав, що можу принести користь команді. Але у тренера інша думка, він підсилював атаку.

Ми давно знайомі з Платіні. У Туреччині, наприклад, зустрічалися, коли "Шахтар" передава Кубок УЄФА, довго розмовляли. У нас хороші стосунки. Зараз Мішель просто посміхнувся мені, розвів руками: "Толя, все буває. Не сумуй", - цитує футболіста "Советский спорт".

"Інтер" грав у свій футбол. Вони прагнули грати на контратаках і організовано закривати всі наші зони. У них це непогано вийшло, вони повели в рахунку, мали потім ще хороші моменти. Ми завдали велику кількість ударів, але вони не були такими ефективними, як у "Інтера".

Ван Гал, як і всі футболісти, просто спустошений, тому ніякої розмови не було.

Голову не треба опускати, зараз потрібно їхати в збірну, де теж є певні завдання, новий тренер, який буде створювати під себе команду. Цікаво буде поїхати в збірну, з хлопцями побачитися", - цитує Тимощука РИА Новости.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Платіні розвів руками: "Толя, все буває. Не сумуй" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути