четвер, 22 квітня 2010 08:45

Гол Роббена з передачі Тимощука приніс "Баварії" перемогу над "Ліоном"

Гол Роббена з передачі Тимощука приніс "Баварії" перемогу над "Ліоном"

Мюнхенська "Баварія" здобула перемогу в першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів проти французького "Ліона". Зустріч, що відбулася ввечері в середу, 21 квітня, в Мюнхені завершилася з рахунком 1:0 на користь господарів поля.

Яскравого видовища в Мюнхені не вийшло. І ціна висока, і команди не з тих, що будуть влаштовувати феєричне шоу. Мабуть, на таке здатен лише Роббен, і цілком логічно, що він і став героєм першого півфінального поєдинку "Баварії" і "Ліона".

Французи, які обіграли в плей-офф "Реал" і "Бордо", не стали зраджувати собі. Максимальна суворість в обороні і холоднокровність - важливіше дочекатися свого шансу, ніж рвонути з шашками наголо і отримати гол у контратаці. Тим більше, що в "Баварії" є кому втекти. І мюнхенці загрузли, після чого здали нерви у Франка Рібері. Особливої потреби грубо атакувати Лісандро Лопеса у штрафній "Ліона" не було. Але півзахисник "Баварії" навіть не натякнув на те, що грає в м"яч, перевіривши на міцність гомілкостоп аргентинця. І вже на 37-й хвилині господарі залишилися в меншості.

До перерви підопічні Луї ван Галя приходили до тями, а "Ліон", схоже, так і не зрозумів, як поводитися в цій ситуації. Початок другого тайму залишився за господарями. Почалося все з того, що ван Галь не став ризикувати, відправивши відпочивати форварда Івіцу Оліча і випустивши опорного півзахисника Анатолія Тимощука. Плюс активний дебют другої половини призвів до того, що здали нерви у Тулалана. Протягом трьох хвилин француз примудрився "заробити" два попередження і склав компанію Рібері.

У грі в усіченому складі "Баварія" була наполегливішою. Хоча вийшло все з елементом випадковості. Роббен отримав м"яч від Тимощука, змістився в центр, пройшов до воріт і пробив метрів з 25-ти. М"яч трохи зачепив по дорозі Мюллера й опинився у воротах Льоріса - 1:0.

"Баварія" вперше в матчах плей-офф зберегла свої ворота в недоторканості. А "Ліон", у свою чергу, вперше опинився в ситуації, коли в матчі-відповіді йому потрібно відіграватися. Матч-відповідь команди зіграють у Франції 27 квітня.

Ліга чемпіонів, півфінал

"Баварія" (Німеччина) - "Ліон" (Франція) - 1:0 (0:0)

Гол: Роббен, 69

"Баварія": Бутт, Контенто, Лам, ван Бюйтен, Демічеліс, Роббен (Алтинтоп, 85), Швайнштайгер, Рібері, Праньїч (Гомес, 63), Оліч (Тимощук, 46), Мюллер.

"Ліон": Льоріс, Кріс, Кальстрем, П"яніч (Макун, 55), Лісандро Лопес, Едерсон (Бастос, 70), Ревейєр, Дельгадо (Гову, 79), Сіссоко, Тулалан, Гоналон.

Попереджені: Праньїч, 28, Тулалан, 51, Бастос, 80

Вилучені: Рібері, 37, Тулалан, 54 (повторне попередження)

За матеріалами lenta.ru, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Гол Роббена з передачі Тимощука приніс "Баварії" перемогу над "Ліоном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути