пʼятниця, 19 червня 2009 14:37

Українки дізналися, з ким гратимуть на Вімблдоні

Українки дізналися, з ким гратимуть на Вімблдоні

На Вімблдоні проведено жеребкування основної сітки турніру Великого шолому. Дізнались своїх суперниць й українські тенісистки. Ніхто з наших чоловіків, нагадаємо, не зумів пройти крізь сито кваліфікації.

Найцікавішим для українських прихильників "великої ракетки" обіцяє бути поєдинок першої ракетки України Олени Бондаренко проти уродженки Києва Олени Балтачі, яка представляє Велику Британію. У разі успіху харків"янка у другому раунді зустрінеться із переможцем матчу між більгійкою Кірстен Фліпкенс та угоркою Агнеш Шавай.

Не менш важливий поєдинок чекає на молодшу сестру Олени Катерину Бондаренко . У першому колі вона гратиме із латвійкою Анастасією Севастовою. А от у випадку подолання цього бар"єру на неї очікує більш серйозна суперниця. Нею може стати третя "сіяна" Венус Уільямс, якщо, звичайно, остання перед тим переможе Штефані Фогель (Швейцарія).

А от найсильніша суперниця дісталась Вікторії Кутузовій, яка, нагадаємо, пробилась в основну сітку через кваліфікацію. Одеситці дісталась росіянка Марія Шарапова (24-й номер посіву). Переможець цієї гри далі зустрінеться із кращою у матчі Гізели Дулко (Аргентина) і Стефані Форетц (Франція).

Четвертий номер України Марія Коритцева спробує обіграти американку Ваню Кінг. Надалі на українку, в разі успіху, очікує або Нурія Ллагостера Вівес (Іспанія), або італійка Флавія Пенетта.

Після перерви, пов"язаної із травмою, повертається на турніри Великого шолому Тетяна Перебийніс. Її у стартовому матчі протистоятиме білоруска Ольга Говорцова. А от у другому колі переможець цієї гри зійдеться із тріумфаторкою зустрічі між Галиною Воскобоєвою із Казахстану та китайкою На Лі.

Turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Українки дізналися, з ким гратимуть на Вімблдоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути