четвер, 18 червня 2009 15:00

Кутузова легко перемогла у фіналі кваліфікації Вімблдону

Кутузова легко перемогла у фіналі кваліфікації Вімблдону

Єдиною українкою, яка подолала бар"єр кваліфікації Уімблдонського турніру, стала одеситка Вікторія Кутузова. Тим самим вона підтвердила статус першого номеру посіву.

Це стало відомо після вирішального відбірного матчу нашої тенісистки проти американки Шенай Перрі. 24-річна мешканка Флориди свого часу у рейтингу займала високе 40-е місце (2006), однак останнім часом вона не показує навіть близько тих результатів, головна причина цього – травми

Перрі вже 5 разів зустрічалась з українками на кортах й отримала в них 4 перемоги. Отже, суперниця для наших тенісисток незручна.

Американка та Кутузова сьогодні зіграли два сети. Стартовий з них взагалі пройшов в одні ворота. Одеситка не віддала американці жодного гейму - 6:0.

В другому  сеті за рахунку 4:0 на користь Кутузової Перрі спромоглась взяти тільки дві своїх подачі, але це були її останні аргументи. В підсумку – 6:2 на користь Вікторії.

Тепер усі українські вболівальники з нетерпінням очікують на старт основної сітки. Тут зіграють Олена та Катерина Бондаренко, Марія Коритцева та Вікторія Кутузова. Чоловіки - українці в основну сітку Вімблдона потрапити не змогли.

Gazeta.ua, Turnir.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Кутузова легко перемогла у фіналі кваліфікації Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути