вівторок, 09 червня 2009 19:19

На Вімблдоні зіграє 38-річна тенісистка

На Вімблдоні зіграє 38-річна тенісистка

38-річна японська тенісистка Киміко Дате Крумм отримала спеціальне запрошення (wild card) від організаторів Вімблдону і виступить на цьому турнірі.. Минулого року Киміко Дате відновила професійну кар"єру після 12-річної перерви. На Вімблдоні вона востаннє грала в 1996 році.

13 років тому японська тенісистка, яка у минулому займала четверте місце в світовому рейтингу, дійшла до півфіналу Вімблдону. У 1998 році Дате оголосила про закінчення кар"єри. Після цього вона вийшла заміж за німецького мотогонщика Міхаеля Крумма і тепер виступає під ім"ям Киміко Дате Крумм.

Дате відновила професійну кар"єру після 12-річної перерви

Як повідомляє офіційний сайт Вімблдону, окрім японки спеціальні запрошення в жіночому одиночному розряді отримали британки Олена Балтача, Кеті О"Брайєн, Лаура Робсон, Мелані Саут, Джорджі Ступ, американка Алекса Глетч і Мішель Ларшер де Бріту з Португалії.

У чоловічому одиночному розряді wildcard отримали британці Алекс Богданович, Деніел Еванс, Джошуа Гудалл, Джеймс Ворд, болгарин Грігор Дімітров та іспанець Хуан Карлос Ферреро. Імена ще двох тенісистів, яким будуть надані спеціальні запрошення, поки не названі.

У 2009 році Вімблдон (третій в сезоні турнір серії "Великого шолома") пройде з 22 червня по 5 липня.

За матеріалами Лента, АР

Зараз ви читаєте новину «На Вімблдоні зіграє 38-річна тенісистка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути