неділя, 20 квітня 2008 13:09

Збірна України з гандболу отримала суперників у відборі до Євро-2010

Чоловіча гандбольна збірна України дізналася суперників по відбірному турніру чемпіонату Європи 2010 року.У Відні пройшло жеребкування, яке выдправило нашу дружину в 7-у відбіркову групу.

Суперниками збірної України в боротьбі за 1-2 місця, що дають право на вихід у фінал Євро-2010 будуть команди Іспанії, Литви, Нідерландів і Кіпру. Жереб виявився прихильний до нашої збірної. Команді під силу вирішити задачу виходу у фінальну частину чемпіонату Європи, і сподіватимемося що наша збірна гідно проведе відбірний турнір.

Збірні Нідерландів і Кіпру жодного разу не виступали у фінальній частині чемпіонатів Європи. Литва на чоловічій континентальній першості виступала одного разу, в 1998 році. Головним суперником нашої команди за путівку до Австрії буде збірна Іспанії, незмінний учасник чемпіонатів Європи.

З іспанцями наша команда грала на чемпіонаті Європи 2006 року в другому груповому турнірі і програла 29:31. У 2003 році у відборі на чемпіонат Європи збірна України грала проти Нідерландів і двічі перемогла 27:17 і 27:23. У далекому 1996 року у відборі на чемпіонат світу наша збірна грала проти команди Литви і двічі програла.

Відбіркові поєдинки в 7-ій групі почнуться в кінці листопада 2008 року, потім команди зіграють в березні і червні 2009 року.

"Наш спорт"
Зараз ви читаєте новину «Збірна України з гандболу отримала суперників у відборі до Євро-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути