понеділок, 11 червня 2007 10:33

Українські гандболісти "на жилах" обіграли Словаччину

Лише в один м"яч змогла собі створити заділ чоловіча збірна України з гандболу в матчах плей-офф до чемпіонату Європи, який пройде з 17-го по 27-і січня 2008 року, із збірною Словаччини - 29:28 (17:11).
 
Матч проходив з перевагою нашої команди, яка досягала семи м"ячів. Проте ближче до кінця зустрічі дала про себе знати втома, адже наша команда проводила матч лише силами вісьмох гравців.

Цей факт відзначив після гри і головний тренер нашої команди Леонід Захаров: "Поки у нас були сили, ми були попереду. Як тільки гравці втомилися і зупинилися, ми стали програвати. Збори напередодні матчу проводили з молоддю, легіонери приїхали пізніше. Шельменко, колишній "зетеерівец", який зараз грає в Германії, приїхав тільки 5 червня, Костецький - ненабагато раніше. Воротар Білик, який був основним воротарем на останньому чемпіонаті світу, травмований".

Відзначимо, що найрезультативнішими в збірній України були Онуфрієнко, Шельменко, Стецюра і Костецький. На рахунку кожного з них по 5 м"ячів.

У відповідь гра в Словаччині пройде 16 червня. - www.sport.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Українські гандболісти "на жилах" обіграли Словаччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути