субота, 26 січня 2013 12:37

Вболівальник закинув м'яча з центру майданчика в матчі НБА і виграв $ 75 тисяч

Вболівальник закинув м'яча з центру майданчика в матчі НБА і виграв $ 75 тисяч

Учасник конкурсу серед уболівальників комп'ютерник з Іллінойсу Майкл Драйш отримав 75 ??тисяч доларів, зумівши закинути м'яч у кошик з середини майданчика в третьому перерві матчу НБА між "Майамі" і "Детройтом".

Драйш виграв право на кидок, взявши участь у лотереї. Його кандидатура була обрана шляхом сліпого жереба. 50-річний комп'ютерник кинув м'яч "крюком", з-за спини. Красивий кидок вразив зіркового форварда "Майамі" Леброна Джеймса, який підбіг до Драйша, обійняв його і в результаті повалив на паркет. Спонсором цієї акції є фонд баскетболіста LeBron James Family Foundation, від якого переможець і отримає грошовий приз.

"Це фантастика, я в захваті, - сказав Джеймс. - Коли він тільки почав замахуватися, коли вирішив кидати таким чином, я подумав: О, ні, точно не влучить! Але коли м'яч був уже в повітрі, мені здалося, що шанси є . Було здорово спостерігати за дійством. Неймовірний кидок, нам би треба підписати з ним контракт і випускати його під кінець матчів".

"Я і не підозрював, що Джеймс буде так мене вітати, - сказав щасливий володар чека на 75 тисяч. - Я щасливий пережити таке. Це рідкісний досвід".

Драйш зізнався, що відпрацьовував цей кидок на протязі двох днів, однак до тріумфального виходу на паркет він лише одного разу зумів вразити кільце.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник закинув м'яча з центру майданчика в матчі НБА і виграв $ 75 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути