Ексклюзиви
середа, 23 січня 2013 13:11

В НБА гравець м'ячем збив суддю з ніг

В НБА гравець м'ячем збив суддю з ніг
М'яч влучив арбітру в обличчя ФОТО: nba.com

Баскетболіст клубу НБА "Лос-Анджелес Кліпперс" Керон Батлер, блокуючи кидок гравця "Оклахоми-Сіті Тандер" Сержа Ібакі, влучив м'ячем в обличчя арбітру Дереку Річардсону. Від удару рефері впав на підлогу. Вже сидячи на підлозі, Річардсон свистком просигналізував про вихід м'яча з гри.

Інцидент з влучанням м'яча в суддю стався наприкінці другої чверті за рахунку 44:39 на користь "Оклахоми-Сіті". Матч закінчився перемогою "Оклахоми-Сіті" з рахунком 109:97.

Батлер у цій зустрічі провів на майданчику 21 з половиною хвилини і набрав чотири очки, а найрезультативнішим гравцем став форвард "Оклахоми" Кевін Дюрант, який набрав 32 очки.

"Оклахома-Сіті", яка здобула в 42 матчах 33 перемоги, лідирує в Західній конференції і в загальній таблиці регулярного чемпіонату НБА сезону-2012/13. "Лос-Анджелес Кліпперс", в активі якого 32 перемоги в 43 зустрічах, займає третє місце на Заході.

Зараз ви читаєте новину «В НБА гравець м'ячем збив суддю з ніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути