пʼятниця, 03 лютого 2012 15:33

НБА оголосила стартові склади на Матч зірок

НБА оголосила стартові склади на Матч зірок

НБА на своєму офіційному сайті опублікувала стартові склади команд Західної та Східної конференції, які зіграють у Матчі всіх зірок. Стартові п'ятірки визначалися голосуванням уболівальників. Матч всіх зірок НБА відбудеться 26 лютого в Орландо.

У стартовий склад збірної Східної конференції потрапили два баскетболіста "Майамі Хіт" - захисник Дуейн Вейд і форвард Леброн Джеймс. Також в цю команду включені центровий "Орландо Меджік" Дуайт Ховард, форвард "Нью-Йорк Нікс" Кармело Ентоні і захисник "Чикаго Буллс" Деррік Роуз.

До збірної Західної конференції потрапили по два гравця "Лос-Анджелес Лейкерс" і "Лос-Анджелес Кліпперс". "Лейкерс" представляють захисник Кобі Брайант і центровий Ендрю Байнум, а "Кліпперс" - захисник Кріс Пол і форвард Блейк Гріффін. Ще одним баскетболістом збірної Заходу став форвард клубу "Оклахома-Сіті Тандер" Кевін Дюрант.

Брайант зіграє у Матчі зірок у 14-й раз у своїй кар'єрі. У голосуванні вболівальників захисник "Лейкерс" зайняв друге місце. Перше місце з результатом 1 мільйон 6000 тисяч 390 голосів зайняв Ховард.

Зараз ви читаєте новину «НБА оголосила стартові склади на Матч зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути