четвер, 05 листопада 2015 00:44

"У роздягальні всі засмучені, в другому таймі ми могли дотиснути "Челсі"- Ребров

"У роздягальні всі засмучені, в другому таймі ми могли дотиснути "Челсі"- Ребров
Сергій Ребров. Фото: dynamo.kiev.ua

Наставник "Динамо" Сергій Ребров прокоментував результат матчу групового раунду Ліги Чемпіонів проти лондонського "Челсі", який відбувся 4 листопада на "Стемфорд Брідж". Команда з української столиці, нагадаємо, програла з рахунком 1:2.

- Сергію, як ви відреагували на поразку? Вас засмутило те, що переможний гол забив колишній гравець "Шахтаря"?

- Немає різниці в тому, хто забив переможний гол. Я перед матчем говорив, що Вілліан - гравець найвищого рівня. Це перемога "Челсі" - я не можу особливо коментувати це. Ми знали, що він добре виконує штрафні. Сьогодні йому вдалося відмінно пробити зі стандарту.

- Що вас не влаштувало в діях команди?

- В першому таймі діяли не так агресивно: ми домовлялися, що з цією командою не можна постійно оборонятися. Це заслуга лондонців, які не давали нам виходити в контратаки. З виходом Гармаша ситуація змінилася, тому в другому таймі ми виглядали трохи краще. Я не можу дорікнути Рибалку в тому, що він сфолив у цьому епізоді, адже він завжди намагається принести користь своїй команді.

- Сергію Станіславовичу, ви побоювалися штрафних від "Челсі", враховуючи той факт, що ваші підопічні фолили далеко від штрафного?

- Я думаю, так було і в другому таймі. Ми попереджали, що в "Челсі" дуже небезпечні стандартні положення. Рівень атакуючої четвірки лондонців дуже високий, тому ми просили фолити подалі від нашого штрафного.

- Як ви думаєте, чи варто було арбітру ставити пенальті після падіння Дієго Кости чи це була симуляція?

- Я не можу сказати, оскільки не бачив цей епізод. Це рішення приймав суддя - я не можу його обговорювати.

- Вам не здається, що нічия була б більш логічним результатом?

- Ми налаштовувалися на атакуючий футбол. Звичайно, нічия була б непоганим результатом. Ви бачили, що в другому таймі ми намагалися й могли дотиснути "Челсі". У роздягальні зараз все дуже засмучені. Але це не скасовує того, що "Челсі" виглядав сьогодні чудово.

- Сьогодні "Челсі" обійшов вашу команду в турнірній таблиці. Ваші шанси на вихід в плей-офф погіршилися?

- Звичайно, ця ситуація погіршилася. Ми беремо участь у найпрестижнішому турнірі Європи, тому кожне очко тут на вагу золота. Немає сумніву в тому, що ми будемо битися за кожне очко в матчах, що залишилися. Ми виглядали гідно і сьогодні, і в Києві. Будемо готуватися до наступних ігор.

- Сергію Станіславовичу, Гонсалес більшість своїх карток отримав за неспортивну поведінку. Ви спілкуєтеся з ним з цього приводу?

- Ми з усіма спілкуємося на цю тему. Напевно, Дерліс не зрозумів важливість цієї гри. Ми це пояснювали і будемо пояснювати. Сподіваюся, що він це зрозуміє.

Зараз ви читаєте новину «"У роздягальні всі засмучені, в другому таймі ми могли дотиснути "Челсі"- Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути